Komputer riba 2 dalam 1 kalian yang paling kecil dan paling ringan

Ikuti perkembangan semua people dari mana-mana sahaja. Surface Go 2 10.5" adalah alat mudah alih apa sempurna, mencapai keserbagunaan tablet computer kepada komputer riba dan hayat bateri sehingga 10 jam.1 Jika dari mereka memerlukan lebih banyak kuasa, lebih produktiviti dan skrin yang lebih besar, lihatSurface pro 7.

Anda sedang menonton: Microsoft surface go 2 indonesia


Prestasi harian untuk setiap tugas, di mana sahaja

surface Go 2boleh mengendalikan setiap item buat dilakukan sepanjang aku anda. Mencatatkan idea, membantu dengan merencanakan rumah, mencipta dan mengamalkan pembentangan serta menguruskan e-mel anda.


*
*
*

diproses setiap saya bersedia mengurus dan tidak lebih cepat mencapai alat kemudian OneNote apa boleh help anda ragu persamaan matematik.

Sambungkan surface Go 2Signature kind Cover* untuk pengalaman menaip apa hebat diatas masa dan tempat milik mereka memerlukannya – kini di dalam warna baru4 dan menjangkau pad trek kaca bersepadu karena navigasi ketepatan.

Menulis nota, does kerja rumah, melukis, melakar dan mewarna secara langsung di atas skrin mencapai Pen Surface.*


*
*
*

Pergi bersantai

Melayari, permainan dan berpesta tanpa henti di atas paparan skrin sentuh 10.5” mencapai resolusi 220 ppi apa ditambah baik.


f-x-center f-y-bottom top theme-inherit

*

Dari sofa ke meja dapur anda

Sambungkan dan ikuti perkembangan dengan cara yang anda mahu—gunakannya sebagai tablet atau komputer riba mencapai hayat bateri yang lama.


Bunyi premium mencapai kelantangan apa berkuasa dan jelas


Kekal terkini

Dengan Wifi terbina batin atau pilihan tambahan LTE Advanced3 untuk sambungan yang bebas kerumitan di kawasan awam dengan tidak selamat, lambat atau tiada Wifi.

Lihat lainnya: Posisi Pergelangan Kaki Yang Benar Saat Melakukan Teknik Dasar Mengumpan


Memastikan fail dan familial selamat

Berkongsi surface Go 2dengan keluarga anda adalah ahli dan selamat, mencapai had masa skrin apa diuruskan medang bapa, kawalan membeli dan penapisan kontak – serta kawanan ruang karena foto, video dan muzik anda.