Open the eye of mine heart, LordOpen the eyes of my heartI desire to view you, I want to watch youOpen the eyes of my heart, LordOpen the eyes of mine heartI desire to check out you, I desire to see youOpen the eye of mine heart, LordOpen the eyes of mine heartI desire to view you, I want to see youOpen the eyes of mine heart, LordOpen the eye of mine heartI desire to view you, I want to watch youTo watch you high and mengangkat up,Shining in the light of her glory.Lord, Pour the end your power and love,As we sing holy, holy, holy.To check out you high and mengangkat up,Shining in the irradiate of your glory.To see you high and mengangkat up,Shining in the irradiate of your glory.Lord, Pour the end your power and also love,As we sing holy, holy, holy.Lord, Pour out your power and also love,As we song holy, holy, holy.Lord, Pour out your power and love,As we song holy, holy, holy.Holy, holy, holy(You are)Holy, holy, holyHoly, holy, holyI want to watch youHoly, holy, holy(You are)Holy, holy, holyHoly, holy, holyI desire to watch youOpen the eye of my heart, LordOpen the eye of my heartI want to check out you, I want to view youTo view you high and mengangkat up,Shining in the irradiate of her glory.Pour the end your power and love,As we song holy, holy, holy.To view you high and mengangkat up,Shining in the light of your glory.Pour out your power and love,As we song holy, holy, holy.Holy, holy, holyHoly, holy, holyHoly, holy, holyI want to see youHoly, holy, holyHoly, holy, holyHoly, holy, holyI desire to watch youHoly, holy, holyHoly, holy, holyHoly, holy, holyI want to watch youI want to see you(Lord I want to)I desire to view you
Mbukak mripatku, Dhuh GustiMbukak mripat ing atiku Aku pengin ketemu sampeyan, aku pengin ndeleng sampeyan Mbukak mripatku, Dhuh GustiMbukak mripat ing atiku Aku pengin ketemu sampeyan, aku pengin ndeleng sampeyan Mbukak mripatku, Dhuh GustiMbukak mripat ing atiku Aku pengin ketemu sampeyan, aku pengin ndeleng sampeyan Mbukak mripatku, Dhuh GustiMbukak mripat ing atiku Aku pengin ketemu sampeyan, aku pengin ndeleng sampeyan Kanggo ndeleng sampeyan dhuwur lan munggah, Ing cahya saka kamulyan sampeyanDhuh Yehuwah, mugi karsaa paring kekuwatan lan katresnan,Nalika kita ngidungake suci, suci, suciKanggo ndeleng sampeyan dhuwur lan munggah, Ing cahya saka kamulyan sampeyanKanggo ndeleng sampeyan dhuwur lan munggah, Ing cahya saka kamulyan sampeyanDhuh Yehuwah, mugi karsaa paring kekuwatan lan katresnan, Nalika untuk kita ngidungake suci, suci, suciDhuh Yehuwah, mugi karsaa paring kekuwatan lan katresnan, Nalika kita ngidungake suci, suci, suciDhuh Yehuwah, mugi karsaa paring kekuwatan lan katresnan, Nalika kita ngidungake suci, suci, suciSuci, suci, bermusim (Sampeyan) Suci, suci, mengucapkan Suci, suci, mengucapkan Aku pengin ketemu sampeyan Suci, suci, penasaran (Sampeyan) Suci, suci, penasaran Suci, suci, bermusim Aku pengin ketemu sampeyan Mbukak mripatku, Dhuh GustiMbukak mripat ing atiku Aku pengin ketemu sampeyan, aku pengin ndeleng sampeyan Kanggo ndeleng sampeyan dhuwur lan munggah, Ing cahya saka kamulyan sampeyanNgenteni kekuwatan lan katresnanmu, Nalika itupenggunaan ngidungake suci, suci, suciKanggo ndeleng sampeyan dhuwur lan munggah, Ing cahya saka kamulyan sampeyanNgenteni kekuwatan lan katresnan, Nalika kita ngidungake suci, suci, suciSuci, suci, suci Suci, suci, suci Suci, suci, bermusim Aku pengin ketemu sampeyan Suci, suci, suci Suci, suci, bermusim Suci, suci, penasaran Aku pengin ketemu sampeyan Suci, suci, mengucapkan Suci, suci, mengucapkan Suci, suci, bermusim Aku pengin ketemu sampeyan Aku pengin ketemu sampeyan (Gusti Aku pengin) Aku pengin ndeleng sampeyan