Chord gitar Ngawi Nagih janji dari Denny Caknan x Ndarboy Genk, dapat disimak dalam item berikut ini. Chord gitar Ngawi Nagih janji dari kunci C.

Anda sedang menonton: Denny caknan ngawi nagih janji


*
lihat foto
*

Ngawi Nagih janji Denny Caknan X Ndarboy Genk covering Video tetap - Chord Ngawi Nagih janji dari Denny Caknan x Ndarboy Genk dapat dilihat di dalam artikel berikut ini. Chord Ngawi Nagih janji mudah dimainkan untuk dimulai dari kunci gitar C.
*

maloneyforwv.com - Berikut ini chord Ngawi Nagih Janji.

Chord Ngawi Nagih Janji dari Denny Caknan x Ndarboy Genk ini sederhana dimainkan dari kunci gitar C.

Lagu Ngawi Nagih Janji dinyanyikan melalui Denny Caknan x Ndarboy Genk.


Sejak dirilis di atas 23 Agustus 2020 lalu, songs Ngawi Nagih Janji cantik ditonton sebanyak 40 juta kali di kanal YouTube Denny Caknan.

Baca juga: Chord Gitar dan lirik Lagu Widodari - Denny Caknan feat Guyon Waton: Ku Pernah Terjatuh

Baca juga: Chord dan teks Lagu Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk: Mlaku Bebarengan, Bendino Sayang-sayang

Ngawi Nagih janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk

C G to be G F Fm.. C FKowe mbiyen, ngomong tresno.. G C -G/BJanji rabakal ngeliyo AmJare pun manteb atimu Dm G F GBakal ngenteni baliku.. C FSiseh wetan kartonyono.. G C -G/BAku pamit bablas lungo to be DmPandongamu sing tak jaluk..F GAku.. Bakal mantuk..Em AmRino wengi aku.. Kelebon impenmu DmTangi-tangi pethuk"an bayanganmuGNeng pikir iki.. F CBungah.. Ati song tau nduweni.. Dm GMbendino tak rasani.. Sak iki aku bali..C G AmNeng ngawi.. Aku teko nagih janji G FKutho iki cen ngangeni C DmSliramu tak anti-anti.. G CNeng alun-alun ngawi.. G AmRoso iki iseh podo.. G FOra ono sing bedo.. C DmMadep mantep karo kowe G CNek ra kowe.. Ora wae..Music: C G/B to be G F C Dm G F C G/B to be hu.. Uu.. Hu.. U.. U..Dm DAku neng ngawi (a..aaa..)GAku nagih janji.. C FSiseh wetan kartonyono G C -G/BAku pamit bablas lungo to be DmPandongamu sing tak jaluk..F GAku.. Bakal mantuk..Em AmRino wengi aku.. Kelebon impenmu DmTangi-tangi pethuk"an bayanganmuGNeng pikir iki.. F COh.. Bungah.. Ati sing tau nduweni.. Dm GMbendino tak rasani.. Sak iki aku bali..

Lihat lainnya: Terjemahan Lirik Lagu Avril I Love You (Avril Lavigne) Dan Terjemahannya

C G AmNeng ngawi.. Aku teko nagih janji G FKutho iki cen ngangeni C DmSliramu tak anti-anti.. G CNeng alun-alun ngawi.. G AmRoso iki iseh podo.. G FAra ono song bedo.. C DmMadep mantep karo kowe G C GNek ra kowe.. Ora wae.. C G AmNeng ngawi.. Aku teko nagih janji G FKutho iki cen ngangeni C DmSliramu tak anti-anti.. G CNeng alun-alun ngawi.. G AmRoso iki iseh podo.. G FOra ono sing bedo.. C DmMadep mantep karo kowe.. G CNek ra kowe.. Ora wae..