Mempunyai rambut lebat memang were impian semua orang. Apatah another bila usia semakin meningkat, banyak kerugian sebelumnya sudah start gugur menyebabkannya menjadi nipis dan membuatkan keyakinan diri kita berkurang walaupun berhijab.

Anda sedang menonton: Cara melebatkan rambut dengan cepat

Bagi melebatkan bagian belakang rambut, maafkan saya kata kita cuba amalan mudah apa dikongsikan malalui Shehnaz Begum ini yang telah mendapat lebih 20k perkongsian di laman Facebook.

hanya menggunakan 3 bahan sahaja!

 

Today i wanna posting ulang about kerugian sebelumnya . Penuh sesak kan apa mintak she share sekitar penjgaan haar selain dari bdan dan muka. she nak share pada my followers exactly how nak dapatkan haar yang lebat ,dan kurangkan haar gugur. Korang boleh tngok gmbar ye. Area mana yang nampak. She share gambar yang ikat rambut sebab as soon as i ikat haar sanggul, that is obvious gila nampak botak. She amalkan tak kerap pon, rasa rajin buat, Tpi alhmdulillah berkesan now rambut cantik. She shanks ikot petua setiap orang dulu. Its work and kalau rajin dapatlah hasil apa sangat superb.


IKLAN

Rambut she tipe lebat dan jenis haar halus ,panjang and also natural curl belah bawah ,.so it is why she ikat rambut sebab when she bukak dialah akan enim berat bila curly bwah tu mkin lama mkin curl so jdi electronic came semak mendesak so tu lah motif she ikat rmbut. Pada yang ada msalah tu dan nak kerugian sebelumnya panjang , lebat , bebas kelumumur ,inshallah boleh try ni . Memang berkesan mendesak dan bahan bahan pon beli kat kedai je laki wanita boleh .Bahan jernih :1)santan2)alovera gelatin *boleh memakai any aloevera gelCara karena ,boleh tengok di atas gambar Oh ye dahulu terlupa. Minyak zam zam tu sangatlah bagus sumpah also bau dia errrrr. Tapi kalau nak senang pindahkan mnyak tu masok batin btol spray*botol beli kt daiso bersepah. For this reason boleh spray kt haar ,tk perlu lah rumbai uolsss berminyak mendesak cara cara berpengalaman kat bawah. Selamat mencuba dan harapan bermanfaat.

Bahan bahan 

Semua beli kat mydin je ?aloevera tu beli kat guardian .murah dan bagus. Some sepuluh she karena korang : lepas bak mandi tu lepas dh keringkan rambut, amik sikit aloevera gelatin tu ratakan kt rmbut, urut2 skit, uat stiap days terutama malam. This for daily routine. Alovera gelatin ni ponn best cazy if time nak shampu rambut ,picit sikit campur mencapai shampu. Keran sangat dan bright .

Rahsia kecantikan rambut gadis India.

Untuk petroleum zam2 tu memakai stiap hari ? this is some tips. Pakai time malam nak tidur, esok basuh, bahagia kan? Bau tkde lah teruk tapi if korang perasan indian girl rambut lebat cazy kan? Haa ni lah rahsia dorang. P/s .she beli santan kotak sebab krim kelapa fresh secara spasial she susah nak dapat. Nak diasuh fresh lgi bgus, lainnya recommend.


IKLAN

Cara cara

Campurkan alovera+santan, mix dedua ni. Sukatan ikot suka trần korang. Then pakai lepas dh basuh rmbut atau sebelum bsuh, memakai di kulit major dan lmurkan stu rmbut ye skali kulit kepala.

Jadikan macam mask kerugian sebelumnya .tutup rambut pakai tuala*tak terdaftar pon*.Biarkan selama 15-20 minit, kemudian cuci.

Lihat lainnya: Ini Dia 10 Cara Mengatasi Sakit Saat Menstruasi, Simak 7 Tips Berikut Ini

Dah mix dedua ni terus memakai ,jangan simpan ye


IKLAN

Mudah saja rupanya karena membuatnya! Hijabi bolehlah cubanya di rumah. InsyaAllah jika konsisten, kita ini adalah dapat pemandangan hasilnya.